Ana Sayfa Gündem 8 Ağustos 2023 170 Görüntüleme

‘Baskı görüyorum’ diyen asker ölü bulundu

Denizli’de zorunlu askerlik yapan ve arkadaşlarına “komutanların baskısına maruz kalıyorum” diyen Yusuf Yıldırım (20) adlı genç, şüpheli şekilde yaşamını yitirdi. 
 
Mezopotamya Ajansında yer alan habere göre; Denizli’nin Çardak ilçesinde bulunan Çardak Hava Meydan Komutanlığı’nda 3 aydır zorunlu askerlik yapan Yusuf Yıldırım (20), şüpheli bir şekilde yaşamını yitirdi. Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesi nüfusuna kayıtlı Yıldırım’ın cansız bedeni, dün 22.00 sularında nöbet tuttuğu kulübede asılı halde bulundu. İntihar ettiği ileri sürülen Yıldırım’ın daha önce konuştuğu arkadaşları ile komutanların baskısına maruz kaldığını aktardığı öğrenildi. 
 
Yıldırım’ın ailesi cenazeyi almak için Şanlıurfa’nın Ceylanpınar içesinden Denizli’ye gitti. Otopsi işlemlerinin ardından cenazenin Ceylanpınar’a  getirilerek Asri Mezarlığı’nda toprağa verilmesi bekleniyor. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster