Ana Sayfa Gündem 1 Aralık 2023 183 Görüntüleme

75 Yaşındaki yüzde 97 engelli hasta mahpus cezaevine gönderildi

Sakarya’da yüzde 97 engelli raporu bulunan böbrek hastası Mehmet Bayram, diyaliz dönüşü “cezan onandı” denilerek gözaltına alındı. Gözaltı işlemlerinin ardından Sakarya Ferizli Cezaevine sevk edilen 75 yaşındaki Mehmet Bayram’ın haftada 3 gün diyalize girmesi gerektiği aktarılıyor.

Mehmet Bayram’ın infazının ertelenmesi için Adalet Bakanlığına çağrıda bulunan HEDEP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “% 97 engelli diyaliz hastasını diyaliz çıkışı “Cezan onandı” denilerek cezaevine götürdüler. Bu kişi cezaevinde ölür,  haftada 3 gün diyalize giriyor. Ciddi kalp rahatsızlığı var. Bir an evvel infaz erteleme işlemlerinin başlatılması gerekir” açıklamasında bulundu.

Sakarya Ferizli Cezaevindeki işlemlerin başlaması gerektiğini de vurgulayan Gergerlioğlu, “Bir cezaevinden daha hasta mahpus ölüm haberi almayalım” dedi. (Haber Merkezi)

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster