Ana Sayfa Gündem 25 Şubat 2024 88 Görüntüleme

Barış imzacısı Bülent Şık, görevine iade edildi

Akdeniz Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünde öğretim üyeliği yaparken “Bu Suça Ortak Olmayacağız” bildirisine imza attığı için 22 Kasım 2016’da Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edilen Barış Akademisyeni Bülent Şık, yedi yıl sonra verilen Ankara 27. İdare Mahkemesi kararı ile görevine iade edildi. 

X hesabı üzerinden göreve iade edilmesini duyuran Bülent Şık, “Akademi içinde -ya da dışında- toplumsal barışı ve kamu refahını savunmak için çalışmaya devam edeceğim. Tüm arkadaşlarımız dönene, haksız yere hapiste tutulan arkadaşlarımız serbest kalana ve iyi bir hayatı ezilen, mağdur edilen herkes için mümkün kılana kadar uğraşmaya, çaba göstermeye devam” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster