Ana Sayfa Gündem 1 Mart 2024 79 Görüntüleme

İnfazı ertelenen hasta mahpus hastaneye sevk edildi

Cezaevinde rahatsızlanan ve kaldırıldığı hastanede açık kalp ameliyatı olan Muhlise Karagüzel’in tedavisi devam ediyor. Kızı Zilan Karagüzel, “Annemin sağlık raporlarıyla birlikte infazının durdurulması için başvuru yapacağız” dedi.
 
Menemen R Tipi Kapalı Cezaevi’nde bulunan Muhlise Karagüzel, durumunun ağırlaşması üzerine 26 Ocak’ta İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Kalp, diyabet, hipertansiyon, astım, bel ve boyun fıtığı hastası olan Karagüzel, 16 Şubat’ta burada açık kalp ameliyatı oldu. Avukatlar, söz konusu durum üzerine Karagüzel’in tahliyesi yönünde başvuru yaptı. Karagüzel’in infazı başvuru üzerine 3 ay ertelendi. 
 
22 Şubat’ta Ankara’ya sevk edilen Karagüzel’in tedavisi devam ediyor.
 
Karagüzel’in kızı Zilan Karagüzel, annesinin sağlık durumuna ilişkin son bilgileri paylaştı. Annesinin tedavisinin daha iyi koşullarda sağlanabilmesi için Ankara’ya gittiklerini ve burada tedavisinin sürdüğünü söyleyen Karagüzel, “Annem riskli bir ameliyat geçirdi. Durumu iyiye doğru gidiyor. Ama hala hastaneye gidiş gelişlerde ambulansla gitmek zorunda kalıyoruz. Çünkü annem hala yürüyecek durumda değil. Annemin sağlık raporlarıyla birlikte infazının durdurulması için başvuru yapacağız” dedi. (MA)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster