Ana Sayfa Politika 8 Mart 2024 107 Görüntüleme

DEM Parti’den Serra Bucak açıklaması

DEM Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkan Adayı Serra Bucak’ın aleyhine yönelik hazırlanan afişlerle ilgili DEM Parti Amed (Diyarbakır) İl Örgütü’nden açıklama geldi.

DEM Parti Amed (Diyarbakır) İl Örgütü sosyal medya hesapları X’ten yaptıkları açıklamada, “İçinde bulunduğumuz yerel yönetim seçimler sürecinde siyaset aklına ve ahlakına hiç sığmayan çarpık anlayışların kamuoyunu ve toplumu manipüle etme olayına bir yenisi eklenmiştir. Belli merkezlerden planlanan özel savaş politikaları ile partisi ve belediye eş başkan adaylarımızı hedef alan bu karanlık zihniyetler halkımızın kararlılığı ve direnci karşısında çaresiz kalışlarının pratikleri açığa çıkmıştır.

Bu anlamda Amed Büyükşehir Belediye Eş Başkanımız olan Serra Bucak’a dönük kirli zihniyetlerin hazırladığı afiş, logo ve yazı toplumun hassas değerlerinden uzak olduğu gibi partimize de mal edilmeye çalışılmıştır. Siyasetten sonuç alamayan ve halkın sahiplenişi karşısında çaresiz kalan özelde kadın ve toplum karşıtı olan eril zihniyetin sanal medya üzerinden dolaşıma koydukları manipülatif girişimlere dönük halkımız 31 Mart’ta gerekli cevabı kendi rengiyle diliyle ve kültürüyle net bir şekilde vereceğinden kimsenin kuşkusu olmasın” açıklamasında bulundu. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster