Ana Sayfa Gündem 18 Mart 2024 78 Görüntüleme

Kocaeli Newrozunda Amedspor formasına el konulan çocuk nöbet geçirdi

Kocaeli Darıca ilçesinde gerçekleştirilen Newrozda polisler, bir çocuğun üzerindeki Amedspor formasına  el koydu. Down sendromlu ve epilepsi hastası olan Berfin, formasına el konulunca epilepsi nöbeti geçirdi. Baygınlık geçiren çocuğa ilk müdahaleyi DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu yaptı. 

Newroz alanına ambulansın ulaşması ile Berfin hastaneye kaldırıldı. Hastanesi tedavisine devam edilen Berfin’in tahlil sonuçları iyi çıkınca akşam saatlerinde taburcu edildi.

Tuncer Bakırhan, Berfin’e Amedspor forması hediye etti 

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, forması alınan ve geri verilmeyen Berfin’e Amedspor forması hediye etti. Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “Berfin’in babasını sayın eş genel başkanımız  @tuncerbakirhan aradı, telefonda Berfin’in ” formamı isterim” ağlama seslerini duyunca hemen Darıca belediye eş başkan adayımız Sn. Erkan Şık’la bir Amedspor forması iletti. Formayı giyen Berfin’in yüzü güldü. :)” ifadeleri yer aldı. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster