Ana Sayfa Gündem 23 Mart 2024 108 Görüntüleme

TÜGVA yapacağı iftarı belediye karşılasın diye dilekçe yazdı

Türkiye Gençlik Vaki (TÜGVA) yapmayı Evliya Çelebi  uygulama otelinde yapmayı planladığı iftarın ulaşım ve yemek masraflarını karşılaması için Van Büyükşehir Belediyesine dilekçe yazdı. 

TÜGVA, Van Büyükşehir Belediyesinin “VAN İLİNDE SOSYAL KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERİN DESTEKLENMESİ” iş birliği  protokollerinde yer alan “büyükşehir belediyesinin bütçesi dahilinde; gezi, yemek, konferans vb. organizasyonların mali kısmının karşılayacaktır” ibaresini hatırlatarak yapacağı iftarın büyükşehir belediyesi tarafından finanse edilmesi için başvuruda bulundu. 

Dilekçeye tepki gösteren DEM Parti Van milletvekili Mahmut Dindar, ” Ramazan ayını, mübarek iftarı, halkın bütçesi ve haram lokmalar ile kirleten bu zihniyete son vermek için çalışıyoruz. Halkın sofrasındaki ekmek küçülüyor kayyum yandaşlarına sofra kuruyor. Van halkı #TÜGVA‘yı, #AKP‘yi beslemek zorunda değil. Çekin ellerinizi halkın emeğinden!” açıklamasında bulundu. 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster