Ana Sayfa Spor 7 Nisan 2024 56 Görüntüleme

Amedspor şampiyonluk yolunda büyük avantaj elde etti

TFF 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Amedspor sahasında karşılaştığı İnegölspor’u 5-2 mağlup ederek şampiyonluk yolunda önemli avantaj elde etti.

En yakın rakibi Kastamonuspor’un Derincespor ile oynadığı musabakanın 0-0 eşitlik ile sonuçlanmasının ardından aradaki puan farkı 3’e yükseldi. Oynayacağı 4 maçı kalan Amedspor 2.Lig Kırmızı grubun favori şampiyonu olarak gösteriliyor. 

Amedspor’un İnegölspor’u konuk ettiği müsabaka da biletler tükendi. Taraftarlar yağmurlu havaya rağmen Tahir Elçi Stadyumunu doldurdu. 

Amedspor maçın ilk dakikalarına hızla başlayarak Berk İsmail Ünsal 12’nci dakikada Mert Çapar’ın 14 dakikada attığı gol ile 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın 25’inci dakikasında Amedspor lehine penaltı kararı verildi. Penaltı atışını kullanan Uğur Adem Gezer Amedspor’u 3-0 öne geçirdi.

İlk yarının ikinci bölümünde toparlanan İnegölspor, Furkan Özyapı ve  Serhat Baştan’ın gölleri ile farkı 1’e indirmeyi başardı.

İlk yarı bu skorla tamamlanırken ikinci yarıya üstün başlayan taraf yine Amedspor oldu.

Amedspor Mert Çapar 47’inci dakikada Berk İsmail Ünsal ise 57’inci dakikada attığı gol ile farkı üçe çıkarıldı. Maç Amedspor’un 5-2 üstünlüğü ile son buldu. Amespor 74 puana ulaşarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. 

 

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Amedspor’dan gol yağmuru

Amedspor’dan gol yağmuru

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster