Ana Sayfa Gündem 15 Mayıs 2024 71 Görüntüleme

Kaymakam belediye bütçesinden 470 bin liralık mobilya aldırdı

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde Sur Kaymakamlığı ve Sur Belediyesi Kayyumluğu görevini yürüten Abdullah Çiftçi'nin kayyum olduğu dönemde belediye bütçesinden kaymakamlık binasına 470 bin liralık ofis malzemeleri aldırdığı ifade edildi. 

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde belediye yönetimi devralan DEM Partili belediye başkanları kendilerinden önceki kayyum yönetiminin harcamalarını mercek altına aldı. 

Sur Belediyesinde görevli kaynaklarının aktardıkları bilgilere göre 2021 yılında Sur Kaymakamlığı’na yeni bir Mal Müdürlüğü binası yapıldı. Dönemin kayyımı olan Abdullah Çiftçi, bu binanın ihtiyaçlarının karşılanması için belediye bütçesinden 470 bin TL’lik ofis malzemesi alınmasını talep etti.

Karar Belediye meclisinin onayı ile kabul edildi. 470 bin TL’lik ofis malzemesi belediye bütçesinden Sur Kaymakamlığı’na tahsis edildi. 

Ancak Abdullah Çiftçi o dönemde hem Sur Kaymakamı hem de Sur Belediyesi kayyımı olarak görev yapıyordu. Yani hem talebi yapan hem de onaylayan aynı kişiydi.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster