Ana Sayfa Gündem 16 Mayıs 2024 68 Görüntüleme

Milletvekili danışmanının fotoğraf çekmesine izin verilmedi

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilinin Ferit Şenyaşar'ın annesi ile birlikte katıldığı Adalet Nöbetinde basın danışmanının fotoğraf çekmesi polisler tarafından engellendi. 
DEM Parti Şanlıurfa Milletvekilinin Ferit Şenyaşar’ın annesi ile birlikte katıldığı Adalet Nöbetinde basın danışmanının fotoğraf çekmesi polisler tarafından engellendi. 
 
Şanlıurfa’nın Suruç  ilçesinde 14 Haziran 2018’de AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar’ın  Ankara Adalet Bakanlığı önünde gerçekleştirdiği Adalet Nöbeti 105’inci gününde. Emine Şenyaşar, katliamda sağ kurtulan aynı zamanda Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa Milletvekili olan oğlu Ferit Şenyaşar ile bir kez daha Adalet Bakanlığı ile görüşmek üzere bakanlık önüne geldi. 
 
Bakanlığın önüne “Normalleşmenin, yumuşamanın yolu adaletten geçiyor. Üstünlerin hukukuna karşı Adalet Nöbetimiz 105’inci gününde” yazılı dövizini asan Şenyaşar ailesi bir kez daha bakanla görüşemedi. 
 
Polislerce basın mensuplarına izin verilmediği gibi bu kez Ferit Şenyaşar’ın danışmanının da Emine Şenyaşar’ın görüntüsünü çekmesi engellendi. (MA)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster