Ana Sayfa Gündem 28 Mayıs 2024 141 Görüntüleme

Adalet Bakanlığı’nda beş üst düzey yönetici değişti

Adalet Bakanlığı’nda beş üst düzey yönetici değiştirildi, bazı isimler ise yeniden bulundukları görevlere atandılar. 

Adalet Bakanlığı’ndaki atama ve görevden almaları düzenleyen kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.  Buna göre, Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’ne Mehmet Yılmaz getirildi, daha önce bu görevde Ali Öztürkmen bulunuyordu.  Dış İlişkiler ve AB Genel Müdürlüğü’ne Ömer Serdar Atabay atandı. Daha önce bu görevde bulunan Kasım Çiçek’in görevi sona erdi.  Hukuk İşleri Genel Müdürü Ahmet Yılmaz’ın yerine Serdar Ateş atandı. 

Görevden alma kararı

İnsan Hakları Dairesi Başkanı Hacı Ali Açıkgül görevden alındı yerine Abdullah Aydın getirildi. 

İcra İşleri Daire Başkanı Yusuf Arapoğlu görevden alındı ve yerine Hasan Özçelik atandı. 

Yeniden aynı göreve atananlar

Atama kararları kapsamında dokuz isim de bulundukları yeniden aynı göreve getirildiler.  Bu isimler ve görevleri şöyle:

Teftiş Kurulu Bşakanı Cihan Yıldız, Hukuk İşleri Genel Müdürü Hakan Öztatar, Hukuk İşleri Genel Müdürü Mehmet Ökmen, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Enes Yavuz Yıldırım, Adli Sicil ve İstatistik Genel Müdürü Günay Albayrak, Personel Genel Müdürü Turan Kuloğlu, Bilgi İşlem Genel Müdürlüğü’ne Servet Gül ile Strateji Daire Başkanı Tahir Hırslı. (Ajans Bizim)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster