Ana Sayfa Genel 30 Ağustos 2023 355 Görüntüleme

Rapçi Eminem’den, ABD’de Cumhuriyetçilerin Başkan aday adayı Ramaswamy’e telif mektubu

ABD’de Rap müzik yıldızı Eminem, Cumhuriyetçilerin Başkan aday adayı Vivek Ramaswamy’den şarkısını seçim çalışmalarında kullanmamasını istedi.

Teknoloji girişimcisi ve Cumhuriyetçilerin Başkan Aday Adayı Ramaswamy, Iowa eyaletinde yaptığı bir konuşmada doğaçlama olarak Eminem’in “Lose Yourself” şarkısını seslendirdi.

Bunun ardındansa Eminem’in telif haklarını yöneten BMI isimli kuruluş, 23 Ağustos’ta Ramaswamy’e konuyla ilgili bir mektup gönderdi.

BBC Türkçe Servisinde yer alan habere göre  Mektupta, “Ramaswamy’nin şarkılarının bir kez daha seçim kampanyasında kullanması durumunda telif haklarının ciddi bir şekilde ihlal edilmiş olacağı” yönünde ifadeler yer alıyor.

Ramaswamy bir sözcüsü ise Ramaswamy’nin Eminem’in talebine uyacağını söyledi.

Ramaswamy, 2024 seçimlerinde Cumhuriyetçilerin adayı olabilmek için Donald Trump ile yarışıyor.

Siyasete yeni giren 38 yaşındaki isim, Cumhuriyetçi aday adayları arasında geçen hafta yapılan münazarada güçlü bir performans sergilemesinin ardından kamuoyunda yükselen bir yıldız olarak görülüyor.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster