Ana Sayfa Politika 16 Şubat 2024 90 Görüntüleme

Diyarbakır Erbil uçuşları yeniden başlıyor

Dicle Üniversitesi’nde “Diyarbakır’ın Gelecek Tasavvuru Kongresi”nde konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yaptığı açıklamada Erbil ile Diyarbakır arasında uçak seferlerinin başlayacağını duyurdu.

Cevdet Yılmaz, yaptığı konuşmada Türkiye Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile yaptıkları görüşmenin ardından Diyarbakır ile Erbil arasında uçak seferlerinin yapılmasına karar verdiklerini aktararak, “Diyarbakır-Erbil uçuşlarını başlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

DTSO Başkanı Kaya: IKBY direk uçuşların başlatılmasına katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz 

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya X üzerinden yaptığı paylaşımda “Diyarbakır-Erbil uçuşları başlıyor. İlimiz ihracatında en büyük pazar olan Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’ne direk uçuşların başlatılmasına sunduğu katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster