Ana Sayfa Politika 16 Mart 2024 100 Görüntüleme

Günay’dan Ramanlı’ya: Eşbaşkanlık ve kadın mücadelesi sizin gibi erkeklerin anlayacağız bir mesele değil

DEM Parti Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Günay, Batman Belediye Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün’ün adaylığının geri çekilmesi hakkında aldıkları karara ilişkin konuşan Serkan Ramanlı’ya “Eşbaşkanlık ve kadın mücadelesi sizin gibi erkeklerin anlayacağız bir mesele değil” yanıtını verdi. 
 
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Eş Genel Başkan Yardımcısı Ebru Günay, Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) milletvekili ve Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı’ya yanıt verdi. 
 
Serkan Ramanlı X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  “Mehdi beyin avukatlığını bir FETÖ kumpası davasında yapmıştım lakin seçmenine avukatlık yapmak zorunda kalacağımı doğrusu tahmin bile edemezdim. @DEMGenelMerkezi önseçimde birinci çıkan adayını karşımıza çıkarsın. Batmana hizmet için centilmence ve kıran kırana bir mücadele verelim. Batman kazansın” ifadelerine yer verdi. 
 
Ramanlı’nın paylaşımını X hesabından alıntılayarak cevap veren Ebru Günay,“Bir partinin iç işlerine karışmak sizin haddinize değil. Eş başkanlık ve kadın mücadelesi sizin gibi erkeklerin anlayacağı bir mesele değil. Akp-Mhp gölgesinde siyaset yapanların en son akıl vereceği parti #DemParti’dir” yanıtını verdi.  (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster