Ana Sayfa Spor 11 Mayıs 2024 70 Görüntüleme

Amedspor kutlamalarına emniyet engeli

TFF 2.Lig Kırmızı grupta şampiyonluğunu ilan eden Amedspor’un şampiyonluk kutlamaları etkinliğine Emniyet tedbirleri kapsamında gazeteciler alınmadı. Bazı sanatçılar ve protokol üyeleri ise emniyet tedbirleri kapsamında gelemeyeceklerini bildirdiler.

Kulüp tarafından yapılan açıklamada yasağın Emniyet kaynaklı olduğu ifade edildi. Emniyet kaynakları ise bu durumu doğrulamıyor.

Şampiyonluk kutlamalarında sahne alacak sanatçı Şiyar Berwari ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kutlamalara katılmayacağını belirtti. 

Berwari açıklamasında, “Şampiyon olan AmedSpor’un davet ettiği şampiyonluk kutlamasına “Güvenlik evrak eksikliği” nedeniyle katılamayacağımı üzülerek belirtiyorum. Her zaman AmedSpor’un yanında olduk AmedSpor bir şehrin değil bir halkın takımıdır. Tüm AmedSpor takımını ve taraftarını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

(Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster