Ana Sayfa Spor 6 Mart 2024 136 Görüntüleme

Tüm TFF 2. ve 3. Lig maçları Youtube’de canlı yayınlanacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF),  2. ve 3. Lig maçlarının TFF YouTube kanalından canlı yayınlanacağını duyurdu. 

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta saat 14.00’te, Kastamonuspor ile Sarıyer arasında Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak olan müsabaka ilk canlı test yayını olarak TFF YouTube kanalında yayınlanacak.

TFF açıklamasında, test yayınlarının tamamlanmasının ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanacağını da duyurdu. 

Test yayınlarının tamamlanmasının ardından TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de mücadele eden tüm kulüplerin her hafta en az birer maçının canlı yayınlanmasıyla, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig’de müsabakaların izlenirliğinin ve kulüplere olan ilginin artırılması, ayrıca bu liglerde oynayan yetenekli futbolcuların da tüm dünyada futbolseverler tarafından izlenebilmesinin sağlanması hedefleniyor. (Haber Merkezi)

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site by Uzman Tescil webmaster